Rick Nederstigt Fotografie

Welkom op mijn website. Ik ben Rick Nederstigt, een van oorsprong journalistieke, maar vooral een creatieve fotograaf in Enschede, Twente, Overijssel en zo nodig heel Nederland. (En zelfs daarbuiten!)

Ik richt mij voornamelijk op portretten, zowel zakelijke als creatieve. Voor bedrijven, maar ook voor magazines en interviews. Voor zakelijke fotografie kun je ook op mij rekenen. Ik heb in het verleden o.a. voor grote bedrijven als Heineken en Coca Cola gefotografeerd, maar kleine lokale ondernemers kunnen uiteraard ook gewoon bij mij terecht. Verder doe ik veel fotografie voor communicatie- en media-uitingen. Denk hierbij aan bedrijfsreportages, zakelijke portretten of evenementenfotografie. Ook portretteer ik de meest uiteenlopende mensen voor diverse opdrachtgevers.

Na mijn fotografie-opleiding werk ik sinds 1998 als full-time fotograaf. De eerste 12 jaar in dienst bij o.a. het ANP en Kippa, maar tegenwoordig als zelfstandige bij Rick Nederstigt Fotografie. De opgedane kennis en ervaring op straat, in de media en in de studio gebruik ik nu voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of zien? Of wil je ‘in het echt’ kennis met me maken? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we misschien eens afspreken! Vul het formulier in of mail mij direct op foto@ricknederstigt.com of bel me op 06-20408332